برخی از مخالفین حجاب با انگیزههای سیاسی و با توسل به پژوهشهای ساختگی و بهاصطلاح علمی، به حجاب و پوشش سیاهرنگ بانوان مسلمان هجوم آورده و آن را موجب افسردگی و بروز بیماریهای روانی میدانند درحالیکه این ادعا دروغی بیش نیست و هرگز رنگها موجب بیماری روانی نمیشوند؛ و به فرض اگر این ادعا صحت داشته باشد و پوشش مشکی موجب افسردگی شود، توصیه به استفاده از پوشش سیاه برای همیشه و در همهجا نیست تا موجب افسردگی شود، بلکه فقط به همان زمان حضور در برابر نامحرم محدود میشود و همچنین میتوان بجای پوشش مشکی از رنگهای تیره غیر مشکی مثل سرمهای، خاکستری، ماشی و قهوهای سیر که اثر تحریکی در بیننده ندارد استفاده کرد.
دکتر فربد فدائی، روانپزشک و مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در مورد تأثیر استفاده از پوشش رنگ تیره بر سلامت روان میگوید:
«تاکنون هیچ بررسیای در مورد اثر منفی روانی پوشیدن لباس تیره بر افراد، انجام نشده است. از نظر منطقی هم پوشیدن لباس تیره نمیتواند تأثیر مثبت یا منفی بر سلامت روان داشته باشد. (البته) مشاهده شده است که افراد افسرده، رنگهای تیره را ترجیح میدهند. اگر فردی از نظر وضعیت عاطفی در شرایط مطلوبی به سر برد و شاد باشد، رنگهای روشن را برای پوشش خود ترجیح میدهد… درعینحال استفاده از رنگ خاصی نمیتواند سبب بروز بیماری ازجمله بیماریهای روانی شود»
منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان
|
لینک کوتاه مطلب : https://nidamat.com/?p=30346
- شنبه ۲۱ دی ۹۸
- ۱۹:۲۳
- ۹۳
- ۰